De praktijk

Locatie De Behandelbank / Huidinstituut
Hollandweg 52-54 te Arnhem (Elderveld)

Locatie Meulenvelden Waverlo 6 te Didam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie(s)

U vindt onze hoofdlocatie aan de Hollandweg in Arnhem. Onze hoofdlocatie bestaat uit en gezamenlijke hoofdingang voor de fysiotherapiepraktijk (Hollandweg 52) en huidinstituut (Hollandweg 54) voor huidtherapie. Dit is precies tegenover winkelcentrum Elderveld, bij apotheek Elderveld.

Onze 2e locatie kunt u bezoeken in Waverlo, tegenover het gezondheidscentrum in Didam, dit is een doorgaande weg in het hartje van centrum Didam. De huidtherapiepraktijk bevindt zich in het gebouw “Meulenvelden” bij Verloskundigenpraktijk Geboortecentrum Linde.

Bereikbaarheid openbaar vervoer

De praktijken zijn zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De treinen en bussen rijden op enige regelmaat en een korte loopafstand.

Parkeergelegenheid

Op alle locaties is er voldoende parkeergelegenheid. Ook zijn er invalide parkeerplaatsen. U kunt gratis parkeren.

Contacttijden

De mobiele fysio- en huidtherapeut werkt uitsluitend op afspraak. U kunt bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 14.00 uur. Bij geen gehoor kunt u uw naam en telefoonnummer achter laten dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 – 14.00 uur bent u van harte welkom op onze hoofdlocatie aan de Hollandweg in Arnhem voor eventuele vragen.

Vergoedingen/kosten

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden behandelingen. De vergoedingen verschillen echter per zorgverzekeraar en per aanvullende verzekering. Kijk voor meer informatie in uw polisvoorwaarden, of neem hierover contact op met uw zorgverzekeraar.
De mobiele fysio- en huidtherapeut heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten. De vergoeding voor therapeutische elastische kousen gaan in samenwerking met het bedrijf “FysioTek”. Therapeutische elastische kousen worden vergoed vanuit uw basispakket, mits u uw eigen risico heeft verbruikt. U ontvangt dan verder geen rekening.

U kunt ook in het volgende overzicht opzoeken voor welke vergoeding u in aanmerking komt per behandeling en per verzekering. https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/intro.aspx

Cosmetische behandelingen worden niet vergoed.

Branche organisatie

De mobiele fysio- en huidtherapeut is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH) http://www.huidtherapie.nl, is lid van Koninklijk Nederlands Genoodschap voor Fysiotherapie (KNGF) https://www.kngf.nl/ en staat ingeschreven in het Kwaliteit register voor Paramedici http://www.kwaliteitsregisterparamedici.nl (KP).

Door het volgen van nascholingen, cursussen, kwaliteitskringen, congressen en het bestuderen van vakbladen blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Recente activiteiten kunt u volgen onder het kopje nieuws of via sociale media.

Contactgegevens:

T. 026 – 38 11 436
E. info@demobielefysio-enhuidtherapeut.nl
W. www.demobielefysio-enhuidtherapeut.nl
Lidnummer NVH: 500905
Lidnummer KNGF: 21154 
AGB praktijk huidtherapie: 90057252
AGB praktijk fysiotherapie: 04005658