Peelingbehandeling

Dopeeling or middel van een speciale peelings kunnen verschillende huidproblemen worden aangepakt. Bijvoorbeeld bij acne, lichte en donkere vlekken van de huid, onregelmatige huidstructuur, littekens en ouderdomsvlekken.

Er zijn verschillende soorten peelingen. Afhankelijk van de  concentratie (aangepast aan uw huid) en de zuurgraad van de peeling werkt deze oppervlakkig, middeldiep of diep.

Door de peeling wordt o.a. de aanmaak van collageen en elastine verhoogd. Dode en beschadigde cellen worden vervangen door nieuwe gezonde cellen. Door de binding van vrije radicalen (antioxidanten) wordt voorkomen dat de huid snel verouderd.

Vliesmasker voor extra hydratatie en vitaminen “boost” na de behandeling

De huidconditie en de huidstructuur verbeteren, maar ook de stofwisseling en de doorbloeding van de huid. Hierdoor ontstaat er een verbeterde opname van werkstoffen uit verzorgingsproducten. De huid wordt zachter en egaler.

Uit voorzorg voert uw huidtherapeut eerst een patch(allergie)test uit voordat zij over kan gaan tot een behandeling. Dit wordt besproken tijdens de intake.

Vergoeding

Een peelingbehandeling wordt soms gedeeltelijk of geheel vergoed, afhankelijk van uw indicatie en aanvullende verzekering. Voor meer informatie kunt u het beste uw zorgverzekeraar raadplegen.

Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de behandeling e.d., wij helpen u graag!

De mobiele fysio- en huidtherapeut©