Praktijkhoudster

Graag wil ik mij aan u voorstellen. Mijn naam is Nicole van Heumen-Willink. In 2012 heb ik mijn diploma “Bachelor of Science Huidtherapie” behaald aan de Hogeschool Utrecht. 

Gedurende mijn studie heb ik relevante ervaring opgedaan bij diverse praktijken, klinieken en een ziekenhuis. In 2011 heb ik mij gespecialiseerd middels een 6-weekse oedeemstage in Zuid- en  Oost- Duitsland waarbij ik zelfstandig patiënten heb behandeld met uiteenlopende oedeemproblematiek. Dit was in de Feldbergkliniek in St. Blasiën, een kliniek voor patiënten met diverse oedeemaandoeningen, en het Parksanatorium in Aulendorf, een multidisciplinaire kliniek voor hoofd- en hals problematiek.

De huid is een kwetsbaar en kostbaar orgaan. Een aangedane en/of zieke huid kan u beperken in het dagelijks leven. Om uw aandoening zo goed mogelijk te behandelen stem ik mijn behandelplan af op uw specifieke aandoening zodat ik u een behandeling kan bieden waarbij u het meest baat bij heeft.

Om de kwaliteit te waarborgen en up-to-date te blijven van de laatste technieken en ontwikkelingen ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Vakkundigheid, eerlijk advies en persoonlijke benadering staat bij mij hoog in het vaandel.

De praktijk maakt deel uit van het netwerk van De behandelbank, Geboortecentrum Linde, Ergotherapie Balans, Ergo Advies KAN! en Oncologie netwerk Rijnwaarden/Arnhem-Zuid. Door nauwe samenwerking met huisartsen, chiropractors, fysiotherapeuten, diëtist(en), ergotherapeuten, podotherapeut, thuiszorginstellingen en meerdere specialisten kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn vanuit een multidisciplinaire aanpak. Ook onderhouden we contacten uit de regio. Indien u moeilijk ter been bent komen we bij u thuis en tevens helpen we mensen weer ‘mobiel’ te zijn, vandaar de naam “De mobiele fysio- en huidtherapeut”.

Ik vind het belangrijk (visie) om dichtbij de patiënt te staan: duidelijke informatievoorziening, professionele aanpak en een open benadering. Dichtbij de mens; voor, tijdens en na de behandeling. En dit alles bij een voortdurende ontwikkeling!

U bent van harte welkom bij De mobiele fysio- en huidtherapeut.

Nicole van Heumen-Willink