Contact

“Wij verwelkomen u graag in ons gezondheidscentrum voor een
kennismaking, intake gesprek of behandeling!”

Neem gerust contact op met ons. 

Wij streven ernaar dat u zo snel mogelijk bij ons terecht kunt voor een behandelafspraak.

 

 

Een intake bij de huidtherapeut duurt gemiddeld 30 minuten per indicatie. Wilt u meer indicaties bespreken kan het zijn dat we meer tijd van u vragen om beide indicaties goed in kaart te brengen.
Bekijk voor een uitgebreide toelichting op onze website bij 'contact' en klik op huisregels.

 

Openingstijden

Behandelingen uitsluitend op afspraak. Receptie geopend van 8.00 uur tot 13.00 uur.

maandag van 8.00 tot 21.00 uur
dinsdag van 8.00 tot 21.00 uur
woensdag van 8.00 tot 21.00 uur
donderdag van 8.00
tot 21.00 uur
vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten

 


Locatie
Gezondheidscentrum De Behandelbank V.O.F.
Hollandweg 52-54
6843JP Arnhem (Elderveld)


Telefoon

Onze receptie is bereikbaar via telefoonnummer 026 – 381 14 36 op werkdagen geopend van 8.00 – 13.00 uur. Bij geen gehoor kunt u gerust een voicemailbericht achterlaten dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. Of stuur een email naar receptie@behandelbank.nl


Bestellingen

U kunt het beste terecht op maandag t/m vrijdag tussen 8.00-13.00 uur voor het afhalen van uw bestelling(en) via onze webshop

Faxnummer: 026 – 38 90 767


Disciplines te bezoeken binnen de praktijk

Diverse disciplines werken in hetzelfde gebouw samen. Alles onder 1 dak, om u nog beter van dienst te kunnen zijn! Binnen ons gezondheidscentrum hebben we een prikpost, ergotherapeut, fysiotherapeut(en), reizigersverpleegkundige en diëtiste.

Bekijk hier meer informatie over de huurders en openingstijden.


Bereikbaarheid openbaar vervoer

De praktijk is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De treinen en bussen rijden op enige regelmaat en een korte loopafstand.


Parkeergelegenheid

Er is voldoende parkeergelegenheid. Ook zijn er (invalide) parkeerplaatsen op ons eigen terrein. U kunt gratis parkeren.


Route

Ons gezondheidscentrum bevindt zich in Elderveld aan de Hollandweg 52-54, te Arnhem-Zuid, precies tegenover winkelcentrum Elderhof.

Let op! Heeft u een afspraak? Wij verzoeken u niet eerder dan 5 minuten bij ons naar binnen te lopen. Graag uw handen wassen en ontsmetten waarna u kunt plaatsnemen in de wachtkamer. De therapeut komt u daar halen. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM.