Fysiotherapie

U kunt voor de volgende klachten/behandelingen bij onze fysiotherapeuten terecht.

 

Fysiotherapie De mobiele fysio- en huidtherapeut (Elderveld Arnhem zuid Zevenaar Rijnwaarden) De BehandelbankAls u voor de eerste keer bij de fysiotherapeut komt
Bij aanhoudende klachten die u in uw bewegingen belemmeren, verwijst uw arts u mogelijk naar een fysiotherapie praktijk. Voor fysiotherapie heeft u meestal een verwijzing nodig, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. In dit laatste geval maakt u dan gebruik van onze directe toegankelijkheid (DTF). Om meer te weten over DTF of over uw specifieke aandoening wordt vergoed kunt u het beste de polis van uw zorgverzekeraar raadplegen.

In onze fysiotherapie praktijk vinden wij het belangrijk een optimale balans te vinden tussen onze behandeling en wat u daarnaast zelf kunt doen om uw klachten te verminderen. Wij ondersteunen en helpen u om de functies van uw lichaam (blijvend) te verbeteren.

In overleg met u maken we een behandelplan. We houden daarbij rekening met allerlei factoren die van invloed kunnen zijn op de lichamelijke klachten.

Voor de behandeling hFysiotherapie De mobiele fysio- en huidtherapeut (Elderveld Arnhem zuid Zevenaar Rijnwaarden) De behandelbankebben we alle deskundigheid en fysiotherapeutische middelen in huis. We werken met oefentherapie, verschillende massagetechnieken en apparatuur. Daarnaast geven wij u praktische adviezen hoe u in de dagelijkse praktijk verder kunt werken aan uw gezondheid. Zo zorgen we er samen voor dat uw klachten verminderen en u optimaal herstelt.

Aan de kwaliteit van de behandeling stellen we hoge eisen. Regelmatig bekijken we tussendoor of onze patiënten tevreden zijn over onze aanpak en of de informatie en de afspraken die we maken over behandeling en herstelprogramma wel duidelijk zijn. Mocht er voor u iets onduidelijk zijn, laat het ons dan ook weten.

In de praktijk werken gemotiveerde fysiotherapeuten die volledig achter de visie en het kwaliteitsbeleid van de praktijk staan. Al onze fysiotherapeuten zijn lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister. Ook waarnemers tijdens vakantie/verlof/ziekteperioden voldoen aan alle wettelijke eisen.

Neemt u gerust contact op voor meer informatie, wij helpen u graag!

De mobiele fysio- en huidtherapeut©