Fysiotherapie

Fysiotherapie Arnhem Zuid

Heeft u moeite om dagelijks goed te functioneren door pijnklachten of beperkingen in uw bewegingen? Is uw houding niet goed, of bent u aan het herstellen van een operatie of andere medische ingreep? Bij fysiotherapiepraktijk ‘De Behandelbank’ in Arnhem Zuid, kunt u terecht bij meerdere fysiotherapeuten. Ieders met eigen ervaring en specialisaties.

Wij nodigen u van harte uit om eens kennis te komen maken met onze fysiotherapeuten. Dat kan gratis tijdens het inloopspreekuur op donderdagavond tussen 20:00 en 21:00 uur*. Of plan gelijk een afspraak in.

Plan een afspraak

 

Wat kunnen onze fysiotherapeuten voor u betekenen?

Meer bewegingsvrijheid. De fysiotherapeuten helpen u pijnloos of soepeler te bewegen. Bij onze praktijk kunt u zowel terecht voor fysiotherapie als het sporten en bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

 

Onze fysiotherapeuten

* Wij stellen u binnenkort voor aan een nieuwe partner die de fysiotherapie overneemt met dezelfde betrokkenheid en kwaliteit als u van ons gewend bent!

 

Waarmee kunt u bij ons terecht?

U kunt bij onze fysiotherapeuten terecht als u moeite heeft met het normaal bewegen. Bijvoorbeeld door een (sport)blessure of als u pijnklachten heeft. Veel praktijkbezoekers hebben last van rug-, nek- en schouderklachten. Ook kunt u bij ons terecht als u na een ongeval of operatie moet revalideren of als u voorafgaand aan een ingreep conditie op moet bouwen.

En wilt u meer in beweging komen, maar is dat voor u nogal lastig in verband met lichamelijk ongemak? Ook kunt u onder begeleiding komen sporten en werken aan uw fitheid.

Daarnaast hebben wij extra expertise op het gebied van:

 • Geriatrie fysiotherapie
 • Covid-19 herstel
 • COPD en shockwave therapie
 • Behandeling bij Oedeem

Meer weten over met welke klachten of voor welke behandelingen u bij ons terecht kunt?

Bekijk het aanbod fysiotherapie

 

Intake en behandelplan fysiotherapie

Bij een intake of de eerste kennismaking doen we altijd uitgebreid onderzoek. Ongeacht het probleem bestaat de aanpak van de therapeut uit een aantal stappen waarbij u nauw wordt betrokken. Het stappenplan is als volgt:

 1. In een persoonlijk gesprek brengt u uw klachten en verwachtingen naar voren.
 2. Op basis van deze gegevens maakt de therapeut een passend behandelplan, en bespreekt met u de mogelijkheden.
 3. Na het instemmen van het behandelplan zullen de behandelingen volgen.
 4. De therapeut zal u tijdens de behandelingen adviezen en instructies geven ter ondersteuning of preventie van uw klacht.

In het behandelplan zoeken we een voor u optimale balans tussen behandeling en dat wat u zelf kunt doen om uw klachten te verminderen.

 

Over de fysiotherapiepraktijk in Elderveld, Arnhem-Zuid

Fysiotherapiepraktijk in ‘Gezondheidscentrum De Behandelbank’ is gevestigd aan de Hollandweg 52-54 in Elderveld, Arnhem-Zuid. In de praktijk hebben we de beschikking over diverse behandelruimtes en een kleine en grote oefenzaal. In de ruimtes bevinden zich diverse fitnesstoestellen.

Ook hebben we de beschikking over een LPG-apparaat; de Cellu M6 Alliance. Een geavanceerd en intelligent apparaat die we voor veel verschillende doeleinden in kunnen zetten. Zoals snel herstel na een operatie bijvoorbeeld, maar ook krachttraining, het verbeteren van de conditie en figuurcorrectie.

De praktijk is goed toegankelijk, ook als u in een rolstoel zit. Komt u met het openbaar vervoer, dan kunt u gebruik maken van de halte ‘winkelcentrum Elderhof’ pal voor onze deur. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

De Behandelbank… is mobiel

Wij kunnen u helpen in onze praktijk in Arnhem Zuid (Elderveld), maar als u slecht ter been bent en u niet kunt komen, helpen wij u ook met fysiotherapie aan huis. Tenminste als u in de regio woont van Arnhem – Zuid (Elderveld, Elden, De Laar, Schuytgraaf).

Kosten en vergoedingen van fysiotherapie

Voor de fysiotherapie heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts. Wel zijn de kosten voor de eerste 20-behandelingen per jaar meestal voor uzelf. In veel gevallen wordt fysiotherapie niet vergoed vanuit de basisverzekering, maar heeft u een aanvullende verzekering nodig.

De mobiele fysio- en huidtherapeut heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Check uw polisvoorwaarden voor de vergoedingen.

Benieuwd naar wat de behandelingen bij ons kosten?

Bekijk de tarieven voor fysiotherapie

 

Anderen over de fysiotherapie van De Behandelbank in Arnhem

 

“Heel fijn geholpen toen ik onverwacht met pittige rugproblemen kwam te zitten, helemaal geweldig.”

Rudy Willink

“Een goede behandeling door gespecialiseerd personeel met verstand van zaken. Leuke mensen ook 🙂 hier kom ik graag vaker!”

Maria Elfrink

“Hele fijne praktijk met ontzettend leuke therapeuten. Ik heb hier als stagiair een mooie en leerzame tijd gehad”

Isa Olden

 

Waarom kiezen voor Gezondheidscentrum De Behandelbank?

 • Onze fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).
 • In onze ruime praktijk in Elderveld/Arnhem Zuid staan meerdere fysiotherapeuten voor u klaar.
 • U heeft geen verwijzing nodig, u kunt op donderdagavond tussen 20:00 en 21:00 gratis het inloopspreekuur bezoeken of direct een afspraak maken.
 • Wij hebben 2 fitnessruimtes waar we u begeleiden, die voorzien zijn van de modernste apparatuur. Waaronder de LPG Cellu M6 Alliance die voor meerdere toepassing ingezet kunnen worden.
 • De fysiotherapeuten werken waar nodig samen met de huidtherapeuten, bijvoorbeeld bij oedeemtherapie of littekentherapie.
 • Onze praktijk heeft een gemiddelde beoordeling van 5-sterren in Google en een 9,2 op zorgkaart Nederland.
 • Bent u slecht ter been? Dan zijn ook behandelingen bij u thuis mogelijk. Ook is de praktijk rolstoeltoegankelijk. Wij hebben eigen parkeerplaatsen, naast en achter ons gebouw.

 

Plan fysiotherapie afspraak in ons Gezondheidsheidscentrum of omgeving van Arnhem Zuid

Voor het plannen van een afspraak kunt u het beste tussen 8:00 uur en 14:00 uur even bellen met de praktijk. U kunt ook tijdens het inloopspreekuur op donderdagavond tussen 20:00 en 21:00 uur komen.

Bel: 026 – 381 14 36

Lukt het u niet ons even te bellen, stuur dan een mail naar receptie@behandelbank.nl.