Biografie De Behandelbank & Huidinstituut Elderveld

 

 

Fysiotherapie De mobiele fysio- en huidtherapeut (Elderveld Arnhem zuid Zevenaar Rijnwaarden) De Bahandelbank

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe is de praktijk ontstaan?
In Arnhem, in de wijk Elderveld, vestigde Tom Zee in 2002 zijn fysiotherapiepraktijk in het gebouw waar jarenlang een spaarbank was gevestigd. De naam ‘De Behandelbank’ lag dan ook voor de hand. Per 1 juni 2017 is de praktijk overgenomen door Huid- en oedeemtherapeut Nicole van Heumen-Willink. Huidtherapie en fysiotherapie kwamen bij elkaar en er ontstond een efficiënte samenwerking.

De praktijkruimtes zijn helder ingericht en voorzien van moderne apparatuur. De therapeuten van De mobiele fysio- en huidtherapeut zijn zeer professioneel en gemotiveerd om mensen te kunnen helpen bij diverse problemen. Er is dagelijks een praktijkondersteuner bij onze receptie aanwezig voor het inplannen van alle afspraken.

De praktijk is sinds september 2018 uitgebreid met een apart “Huidinstituut” voor huid- en oedeemtherapie en cosmetische behandelingen. Deze inmiddels grote multidisciplinaire praktijk beschikt over een ruime oefenzaal. Ook zijn er diverse huurders in het pand aanwezig, alles onder 1 dak!

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Onze therapeuten staan met liefde voor hun vak. Wij investeren in onze deskundigheid, waardoor we goed in staat zijn de problemen van onze patiënten te begrijpen en een goede behandeling te geven.

Daarnaast vinden we de zelfstandigheid van onze patiënten erg belangrijk. Wij zoeken dan ook graag naar de balans tussen onze behandeling en wat u daarnaast zelf kunt doen om uw klachten te verminderen. Wij ondersteunen en helpen u om de functies van uw lichaam (blijvend) te verbeteren.

Aan de kwaliteit van de behandeling stellen we hoge eisen. U kunt daarbij rekenen op informatie en advies op maat. Regelmatig bekijken we tussendoor of onze patiënten tevreden zijn over onze aanpak en of de informatie en de afspraken die we maken over behandeling en herstelprogramma wel duidelijk zijn. Mocht er voor u iets onduidelijk zijn, laat het ons dan ook gerust weten.

Ook komen wij aan huis indien u moeilijk ter been bent. Wij heten per slot van rekening niet voor niets “De mobiele fysio- en huidtherapeut”.