Huidverbetering | NeoGen plasmabehandeling

NeoGen plasmaWat is NeoGen Plasma?
De mobiele fysio- en huidtherapeut beschikt over de nieuwste apparatuur op het gebied van huidverbetering, namelijk; de NeoGen. Het is de nieuwste generatie op het gebied van plasmagebehandelingen. Stikstof wordt omgezet in plasma, dit zorgt voor een egale warmte in de huid. Aanmaak van collageen en elastine wordt hierbij gestimuleerd waardoor het vernieuwingsproces in de huid wordt versnelt.

Zeer effectief en inzetbaar voor:
– Rimpels
– Zonschade of pigment
– Acne
– Littekens
– Ooglift
– Facelift
– Porieverfijning
– Striae

 

Een echte aanwinst in huidverbetering!

Wat merk ik van de behandeling?
Voor, tijdens en na de behandeling leggen wij aan u uit wat u kunt verwachten en hoe wij te werk gaan.

Intake
Tijdens het eerste consult zal een onderzoek worden uitgevoerd, dit gaat volgens het HMH (Huidtherapeutisch Medisch Handelen, het behandelprotocol van de NVH). Op basis van deze gegevens maakt de huidtherapeut een passend behandelplan en bespreekt met u de prijsindicatie voor het te behandelen gebied. De huidtherapeut zal u voorafgaande en tijdens de behandelingen adviezen en instructies geven ter ondersteuning van het behandeltraject.

Vergoeding
Behandeling met de NeoGen wordt vaak gedeeltelijk of geheel vergoed, afhankelijk van uw indicatie en aanvullende verzekering. Voor meer informatie kunt u het beste uw zorgverzekeraar raadplegen.

Een NeoGen plasmabehandeling boekt u al vanaf € 300,00

Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de behandeling e.d., wij helpen u graag!

De mobiele fysio- en huidtherapeut©