Huisregels

Inleiding
In ons Gezondheidscentrum gelden er huisregels welke zijn opgezet om ongelukken, incidenten en verwarring te voorkomen. Dit met als doel om een prettige sfeer te creëren en te behouden.

Komt u voor huid- en oedeemtherapie?
Als u voor het eerst naar de huidtherapeut komt voor  ‘Huidtherapie’? of als u komt voor ‘Cosmetische behandelingen’? (klik op de link voor meer informatie).

Een afspraak voor huidtherapie maken
Wij werken uitsluitend op afspraak. Voor het inplannen, wijzigen of annuleren van een afspraak is onze praktijkondersteuner aanwezig van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 13.00 uur. U kunt ons bereiken via telefoonnummer: 026 – 38 11 436 of via mail receptie@behandelbank.nl. Bij geen gehoor kunt u uw naam en telefoonnummer achterlaten op ons antwoordapparaat of ons contacten via mail, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Afspraken bij overige disciplines
Voor afspraken bij andere disciplines verwijzen wij u naar het kopje “contact”en dan klikt u op “samenwerkingen”. U kunt via deze weg naar de pagina gaan van de desbetreffende discipline.

Zodra u een afspraak heeft gemaakt, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden‘ en ‘privacy verklaring‘.

In de Algemene voorwaarden vindt u o.a. informatie over:
– praktische informatie als u voor het eerst komt
– toestemming verlenen bij mogelijke “risicovolle” behandelingen
– verwijzing en verslaglegging
– vergoeding
– betaling
– uw afspraak maken, wijzigen of verzetten
– kwaliteit
– klachtregeling
– overige praktijkgegevens

In de privacy verklaring kunt u o.a. informatie vinden over hoe wij omgaan met de verwerking van uw persoonlijke gegevens.

Wijzigingen doorgeven
Wij verzoeken u wijzigingen in uw gegevens (adres, tel. nummer, verzekering etc.) tijdig aan ons door te geven. Wanneer er veranderingen zijn in uw gezondheid of de medicatie die u gebruikt, dan dient u dit ook voorafgaande aan de afspraak te melden.

Verlies of diefstal
De mobiele fysio- en huidtherapeut is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies of diefstal van uw eigendommen in de praktijk of buitenterrein.

Roken/huisdieren
In de hele praktijk is een rookverbod van toepassing. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Calamiteit
In het geval van een calamiteit dient u de aanwijzingen van het personeel of de hiertoe bevoegde instantie (politie en brandweer) op te volgen.

Gezondheidscentrum De Behandelbank©