Huisregels

Inleiding
In onze praktijk gelden er huisregels welke zijn opgezet om ongelukken, incidenten en verwarring te voorkomen. Dit met als doel om een prettige sfeer te creëren en te behouden.

Een afspraak maken
Een afspraak kan uitsluitend telefonisch of persoonlijk worden gemaakt. Wanneer wij niet opnemen (buiten receptie-uren), kunt u het beste een bericht achterlaten op het antwoordapparaat; gelieve duidelijk uw naam en telefoonnummer inspreken, zodat wij u zo spoedig mogelijk kunnen terugbellen. Wij werken alleen op afspraak. Zodra u een afspraak heeft gemaakt, gaat u akkoord met de ‘Algemene voorwaarden‘ en ‘privacy verklaring‘.

Het annuleren van een afspraak
Indien u een afspraak wilt annuleren, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk. Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren te worden geannuleerd. Bij geen of een te late afzegging zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen. Het afzeggen van een afspraak kan persoonlijk, telefonisch of per mail:  T. 026 – 38 11 436 / monique@demobielefysio-enhuidtherapeut.nl.

Wijzigingen doorgeven
Wij verzoeken u wijzigingen in uw gegevens (adres, tel. nummer, verzekering etc.) tijdig aan ons door te geven. Wanneer er veranderingen zijn in uw gezondheid of de medicatie die u gebruikt, dan dient u dit ook voorafgaande aan de afspraak te melden.

Betaling
Bij de meeste zorgverzekeraars zal de administratieve afhandeling van een behandeling elektronisch verlopen.
Echter zijn er een aantal uitzonderingen waarbij de therapeut u een factuur meegeeft die u eventueel zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Huidverzorgingsproducten worden over het algemeen niet vergoed door de zorgverzekeraar. Informeer altijd zelf bij uw zorgverzekeraar/polisvoorwaarden welk bedrag u moet betalen, vergoed krijgt en/of naar de voorwaarden van de vergoeding. Indien uw verzekering de behandeling(en) niet vergoed zijn de kosten voor uw eigen rekening.

Verlies of diefstal
De mobiele fysio- en huidtherapeut is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies of diefstal van uw eigendommen in de praktijk of buitenterrein.

Roken/huisdieren
In de hele praktijk is een rookverbod van toepassing. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Calamiteiten
In geval van calamiteiten dient u de aanwijzingen van het personeel of de hiertoe bevoegde instantie (politie en brandweer) op te volgen.

Klachten
Zie hiervoor ‘klacht indienen

Als u voor het eerst naar de praktijk komt
Komt u voor de eerste keer bij de fysiotherapeut voor ‘Fysiotherapie‘?
Komt u voor de eerste keer bij de huidtherapeut voor ‘Huidtherapie’?
Komt u voor de eerste keer bij de huidtherapeut voor ‘Cosmetiek’?

Een (vervolg)afspraak kunt u het beste telefonisch maken via 026 – 38 11 436 op werkdagen tussen 8:00-14:00 uur. Mochten wij niet opnemen kunt u een bericht inspreken met uw naam en telefoonnummer dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld. Wanneer u reeds een afspraak heeft, hoeft u zich niet te melden, maar kunt u plaatsnemen in de wachtkamer. Uw therapeut zal u dan op de afgesproken tijd ophalen.

De mobiele fysio- en huidtherapeut©