Laserbehandeling | NeoGen plasmabehandeling

Vaatjes weg laseren | Acnebehandeling | Huidverbetering
NEOGEN | Huidverbetering

 

Inleiding, wat is een laserbehandeling?
Door de speciale golflengte en warmte van de laser wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De behandeling zorgt voor huidverbetering en kan bij elke leeftijd en bij veel huidtypen worden toegepast.

En wat is een plasmabehandeling?
Een ooglidcorrectie, het verminderen van littekens en wallen of het liften van de hals- en kaaklijn – het zijn slechts enkele voorbeelden van de talloze mogelijkheden van de NeoGen Plasma, en dat alles in slechts een enkele pijnloze behandeling, zonder chirurgische ingreep!

Met de NeoGen plasmabehandelingen (met plasma gevormd uit medische stikstof) kunnen we de huid snel en nauwkeurig vernieuwen zonder dat de huid wordt doorboort, ongeacht leeftijd of huidskleur. Het plasma wordt door de gehele huidarchitectuur opgenomen en zorgt voor een activatie van collageen wat het vernieuwingsproces van de huid versnelt. Met als resultaat een vollere, egalere en verfijnde huid.

Werking en effecten
De behandeling verfijnt en verbeterd de huidstructuur. Hierdoor is het onder andere geschikt bij grove poriën, oppervlakkige tot diepe rimpels, (acne)littekens en overige littekens.

Na de behandeling zal de huid er mooi, fris en gezond uitzien. Ook voelt de huid zacht en soepel. Meerdere behandelingen zijn nodig voor optimaal resultaat. U kunt de behandeling ook 1-2x per jaar blijven doen als onderhoudsbehandeling voor de huid.

Indicaties voor laser- of plasmabehandeling
MedioStar (diode)laser: vaatbehandeling, verwijderen van ontsierende vaatjes, verwijderen van beenvaatjes, telangiectasieën, couperose, spinnaevi, acnebehandeling, huidverbetering.

Neogen plasmabehandeling: rimpels, acne, (bevallings-)littekens, zonschade en pigmentatie, ooglift (onder en boven), facelift, psoriasis, melasma (zwangerschapsmasker), psoriasis, pigmentvlekken, striae, porieverfijning.

Intake
Tijdens het eerste consult zal een onderzoek worden uitgevoerd, dit gaat volgens het HMH (Huidtherapeutisch Medisch Handelen, het behandelprotocol van de NVH). Op basis van deze gegevens maakt de huidtherapeut een passend behandelplan en bespreekt met u de prijsindicatie voor het te behandelen gebied. De huidtherapeut zal u voorafgaande en tijdens de behandelingen adviezen en instructies geven ter ondersteuning van het behandeltraject.

Proeftest
Indien nodig, voert de huidtherapeut eerst een proeftest uit voordat zij over kan gaan tot een behandeling. Dit wordt besproken tijdens de gratis intake.

Geeft u toestemming om tot behandeling over te gaan, dan zal de proeftest niet in rekening worden gebracht.

Vergoeding
Een laser of plasmabehandeling wordt vaak gedeeltelijk of geheel vergoed, afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie kunt u het beste uw zorgverzekeraar raadplegen.

Een laserbehandeling boekt u al vanaf € 50,00
Een NeoGen plasmabehandeling boekt u al vanaf € 300,00

Neem gerust contact op voor meer informatie over de behandeling e.d., wij helpen graag!

De mobiele fysio- en huidtherapeut©