Laserontharen | MedioStar Diodelaser

 

Laserontharen bij De mobiele fysio- en huidtherapeut (Elderveld Arnhem zuid Shruytgraaf) Huidinstituut

 

 

 

 

 

 

 

Wat is dat, laserontharen?
Onze nieuwste laserapparatuur, De MedioStar Diodelaser, is zeer krachtig en werkt specifieker en effectiever ten opzichte van een IPL behandeling. Door onze krachtige diodelaser bent u bovendien veel sneller van uw overbeharing af.

Bij een laserbehandeling worden er pulsen gegeven op de huid in het gebied waar de overbeharing zich bevindt. Er ontstaat een warmteontwikkeling in de huid waardoor het haarzakje in de huid als het ware wordt verbrandt (vernietigd). Na 3 weken vallen de haren uit.

We kunnen alle soorten haren die pigment bevatten effectief behandelen met onze MedioStar Diodelaser. Bij witte haren lukt dit dus niet, maar kunnen we daarentegen wel effectief behandelen met onze Apilus apparatuur.

Wat merk ik van de behandeling?
Een puls geeft een gevoel alsof er een elastiekje tegen de huid wordt geschoten. Tevens kan de huid wat warm/branderig gaan aanvoelen en mogelijk wat rood zijn na de behandeling. Dit trekt vrijwel direct, uiterlijk binnen 2-3 dagen weer weg.

Welk resultaat kan ik verwachten?
Hoe snel de behandelingen aanslaan is onder andere afhankelijk van de groeifasen waarin de haren zich bevinden. Bij de intake zal de huidtherapeut u hier meer over vertellen. Tevens is ook de kleur van de haren bepalend. Het benodigde aantal behandelingen is o.a. afhankelijk van het behandelgebied, de haardikte, de haardichtheid, hormonale invloeden etc. Onze laserapparatuur is zeer krachtig en in 5-6 behandelingen realiseerbaar.

Laserontharen bij De mobiele fysio- en huidtherapeut (Elderveld Arnhem zuid Zevenaar Rijnwaarden) Huidinstituut

Intake
Tijdens het eerste consult zal een onderzoek worden uitgevoerd, dit gaat volgens het HMH (Huidtherapeutisch Medisch Handelen, het behandelprotocol van de NVH). Op basis van deze gegevens maakt de huidtherapeut een passend behandelplan en bespreekt met u de prijsindicatie voor het te behandelen gebied. De huidtherapeut zal u voorafgaande en tijdens de behandelingen adviezen en instructies geven ter ondersteuning van het behandeltraject. Uit voorzorg voert uw huidtherapeut eerst een patch(proefflits)test uit voordat zij over kan gaan tot een behandeling.

Geeft u toestemming om tot behandeling over te gaan, dan zal de proefbehandeling (patch-test) niet in rekening worden gebracht.

Vergoeding
Laserontharen in het gelaat wordt vaak gedeeltelijk of geheel vergoed, afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Voor meer informatie kunt u het beste uw zorgverzekeraar raadplegen.

Een behandeling voor laserontharen boekt u al vanaf € 75,00

Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de behandeling e.d., wij helpen u graag!

De mobiele fysio- en huidtherapeut©