LPG Endermologie – Huber Spine Force

Inleiding
De mobiele fysio- en huidtherapeut beschikt over de Huber Spine Force. Dit is een nieuwere vorm van trainingsapparaat.

Bekijk hier het filmpje:

Hoe werkt het?
Dit apparaat is zeer individueel instelbaar en aanpasbaar, zodat er vrij snel na bijvoorbeeld een operatie getraind kan worden, tot zelfs training van (top) sporters.

Behandeldoelen zullen met u van te voren besproken worden waarna de therapeut het apparaat zal instellen. Dit gaat stapsgewijs. Er kan een keuze worden gemaakt tussen man of vrouw, daarna het behandeldoel, bijvoorbeeld kracht, lenigheid of stabiliteit en als laatste het lichaamsdeel cq gebied dat u graag behandeld wilt hebben met het gewenste niveau en intensiteit.

LPG Endermologie - Huber Spine Force bij De mobiele fysio- en huidtherapeut (Elderveld Arnhem zuid ) Waarbij kan het worden ingezet?
Revalidatie training
De Huber kan goed worden ingezet als revalidatie training. Doordat dit unieke toestel met diverse onafhankelijk en/of samen kunnen worden gebruikt, zorgt dit voor een snelle, efficiënte en functionele revalidatie. Het doel hierbij is dat door de beweging en microbewegingen dit uw lichaam op een natuurlijke manier kunt stimuleren.

Andere doeleinden
De Huber kan ook voor andere doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld voor verbetering van de mobiliteit en lenigheid, maar ook als stabiliteit en krachttraining.

Ook stimuleert de Huber het metabolisme om vetverbranding te stimuleren en spiermassa op te bouwen. De ideale oplossing voor figuurcorrectie en voor het verbeteren van de conditie in record tempo.

Wat zijn nog meer effecten van de Huber?
U traint diverse gewrichten zoals de wervelkolom, ledematen en spieren. Ook verbeterd dit de lymfatische stroom, bloedsomloop, spijsvertering, zenuwen, energie, hormonen en waterhuishouding.

De Huber Spine Force wordt dan ook gezien als het apparaat als de “rugmachine” om uw lichaam terug in evenwicht te brengen.

Ook kan de Huber met LPG CelluM6 Alliance lichaamsbehandelingen (cosmetische, medische en therapeutische programma’s) worden gecombineerd. Dit is een mooie combinatie als u bijvoorbeeld wilt revalideren of wilt afslanken. Vraag uw LPG Expert specialist bij De mobiele fysio- en huidtherapeut om advies.

Analyse
Tevens kan dit apparaat een analyse maken van bv de krachtverdeling tussen beide benen. Zodoende kunnen wij de belastbaarheid van beide benen trainen na bv een heup of knie operatie, om op deze manier een gelijke belasting van beide benen te verkrijgen en te trainen. Staande op het platform kan men een complete houdingscorrectie trainen. Ook training van romp stabiliteit en armtraining zijn mogelijk op dit zeer uitgebreide trainingsapparaat.

Wetenschappelijke artikelen over de Huber Spine Force leest u hier:

LPG Endermologie CelluM6 Alliance bij De mobiele fysio- en huidtherapeut (Elderveld Arnhem zuid Zevenaar Rijnwaarden)

CelluM6 Alliance

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28453452/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18207276/

Vergoeding
Het wordt vergoed als therapeutische behandeling vanuit de aanvullende verzekering. Voor meer informatie over gehele of gedeeltelijke vergoeding van uw behandeling kunt u het beste uw zorgverzekeraar raadplegen of bekijk hier uw vergoeding.

Afspraak maken?
Voor het maken van een afspraak of het verkrijgen van advies kunt u contact opnemen met de praktijk: monique@demobielefysio-enhuidtherapeut.nl

Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de behandeling e.d., wij helpen u graag!

De mobiele fysio- en huidtherapeut©