Bindweefselbehandeling LPG gelaat

Effectieve behandeling tegen veroudering
Bent u op zoek naar een effectieve en natuurlijke behandeling tegen huidverslapping? Een behandeling met langdurig resultaat zonder naalden of agressieve technieken? Waarbij haar lichaamseigen cellen weer in een gezonde conditie worden gebracht en aan het werk gezet worden?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ouder wordende huid
De ouder wordende huid verliest stevigheid en veerkracht doordat de aanmaak van collageen en elastine in de lederhuid al vanaf jonge leeftijd afneemt. Door dit verouderingsproces is sprake van continu afbraak, hierdoor vertraagt de celdeling en wordt de huid steeds dunner.

Doordat de huid haar stevigheid verliest kan het onderhuids vet zich gaan verplaatsen. Door de zwaartekracht gaat de huid sterk verslappen.

Herkent u zich in de volgende kwalen?
1. De diepe neus-lippenplooi aan de zijkanten van de neus en lippen wordt duidelijker zichtbaar?

2. Een ongewenste oudere, vermoeide of zorgelijke uitdrukking?

2. Hamsterwangen door veroudering in het onderste gedeelte van het gelaat?

3. Degeneratie van de huid rondom de ogen (kraaienpoten)?

4. Het ontstaan van een dunnere bovenlip en verslapping van de onderkin?

5. Het verlies van stevigheid en veerkracht van de hals?

6. Tekenen van ouderdom op de handen?

Oorzaak huidverslapping
Eén van de belangrijkste oorzaken voor het dunner worden van de lederhuid is een slechte bloedcirculatie. Dit wordt veroorzaakt door:

Stress, UV-straling, verkeerde ademhaling, roken, tekort aan bepaalde hormonen zoals oestrogeen, testosteron en groeihormoon of gifstoffen uit de lucht.

Wat is eraan te doen?
Huidverslapping kunt u goed aanpakken met Endermologie, een intensieve bindweefselmassage! In onze praktijk beschikken we over de allernieuwste LPG generatie*.

 

OPLOSSING TEGEN HUIDVERSLAPPING

‘No.1 FITNESS VOOR DE HUID’Een effectieve manier om een slappe huid aan te pakken is een ‘fitness voor de huid’ door middel van endermologie®.

De speciale behandelkop van LPG® zorgt voor een intense stimulatie op het huidoppervlak.

Hierdoor worden de lichaamseigen cellen weer aan het werk gezet.De de fibroblasten in het bindweefsel gaan zelf weer collageen, elastine (+46%) en hyaluronzuur (+80%) produceren.

 

Omdat de cellen ge(re)activeert worden om zelf weer aan de slag te gaan geeft deze stimulatie een direct en langdurig liftend effect. Op een natuurlijke manier wordt de doorbloeding effectief geactiveerd en neemt de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen toe. Celdeling vindt versneld plaats waardoor rimpeltjes minder diep in de huid blijven staan.

Bij De mobiele fysio- en huidtherapeut maken wij gebruik van een LPG Endermoscan waarbij wij een persoonlijk dossier van u kunnen aanmaken tijdens uw LPG-behandeling. Met dit persoonlijk dossier kunnen wij uw behandelproces goed bijhouden en bent u verzekerd van optimaal behandelresultaat.

Producten
In ons Huidinstituut kunnen wij u ook speciale LPG producten adviseren, voor zowel het gezicht als het lichaam. Deze speciale huidverzorging ondersteunt bij uw behandelkuur. U kunt ze aanschaffen in de praktijk of via onze webshop.

Vergoeding / Kosten
Een LPG Endermologie gezichtsbehandeling is een cosmetische behandeling en wordt meestal niet vergoed.

Een behandeling boekt u al vanaf € 20,00 per 10 minuten behandeling.

Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de behandeling e.d., wij helpen u graag!

*De mobiele fysio- en huidtherapeut is aangesloten bij LPG distributiecentrum

“De LPG apparaten staan geregistreerd en worden jaarlijks gecontroleerd. Onze huidtherapeuten zijn zeer bekwaam en beschikken over het certificaat voor de nieuwste generatie apparaat voor gezicht en lichaamsverzorging. Zo bent u verzekerd van een professionele behandeling die altijd up-to-date is. Resultaten zichtbaar vanaf de 3e sessie”.

Gezondheidscentrum De Behandelbank©