Ons team

WELKOM IN ONZE MULTIDISCIPLINAIRE PRAKTIJK IN ELDERVELD

locatie Elderveld

 

 

 

 

Nicole van Heumen-Willink, BSc
Praktijkeigenaresse, huid- en oedeemtherapeut

Expertise: huidverbetering, areola pigmentation breastcancer specialist, PMU specialist, oedeemtherapie hoofd/halsgebied, bindweefselbehandeling LPG expert specialist, onderneemster

Relevante informatie: Voorzitster Oncologie Netwerk Arnhem Zuid, actief lid Oncologie Netwerk ‘t Gelders Eiland en regiocoördinator van GLD NLNET

Gedurende mijn studie heb ik relevante ervaring opgedaan bij diverse praktijken, klinieken en een ziekenhuis. In 2011 heb ik mij gespecialiseerd middels een 6-weekse oedeemstage in Zuid- en  Oost- Duitsland waarbij ik zelfstandig patiënten heb behandeld met uiteenlopende oedeemproblematiek. Na mijn studie ben ik dan ook direct van start gegaan in de huidtherapiepraktijk. En ondertussen mijn zelfstandige onderneming proberen op te bouwen totdat ik helemaal zelfstandig kon zijn. Mede dankzij de hulp van mijn “starters coach” Adriaan Brouwer en mijn partner is dit gelukt. Naast mijn ambitie voor oedeemtherapie heb ik ook een passie voor behandelingen met de Dermapen (microneedling) en LPG Endermologie d.m.v. de allernieuwste apparatuur: CelluM6 Alliance.

Sinds juni 2017 kwam daar ter overname een Fysiotherapiepraktijk De Behandelbank. De praktijk is per september 2018 uitgebreid met een apart “Huidinstituut” voor huidtherapie. Deze inmiddels grote multidisciplinaire praktijk beschikt over een ruime oefenzaal waar u terecht kunt voor trainingen en beweeggroepen. Ook zijn er overige specialisaties in het pand aanwezig. Alles onder 1 dak om u nog beter van dienst te kunnen zijn!

Vanaf januari 2021 ben ik met mijn partner de V.O.F. gestart, samen runnen we de praktijk met heel veel passie en plezier!

U bent van harte welkom in onze praktijk!

 

Dennis van Heumen
Mede-eigenaar, administrateur

Expertise: declaraties verwerken, teammanager, ondernemer

Met genoegen help en ondersteun ik mijn partner en alles rondom het bedrijf draaiende te houden. In mijn vorige baan als zelfstandig werkende instellingskok had ik een voorbeeldfunctie waarbij ik veel organiseerde. Ik heb dan ook een passie in het organiseren van in en rondom de praktijk en bijhouden van de administratie etc. Voor al uw vragen met betrekking tot uw factuur kunt u bij mij terecht.

Ik help u graag verder indien u een vraag heeft of met het treffen van een eventuele betalingsregeling.

 

 

 

 

 

Sharon Hendriksen, BSc huid- en oedeemtherapeut / doktersassistente i.o.Sharon Hendriksen, BSc
Huid- en oedeemtherapeut

Expertise: permanente make-up specialist, bindweefselbehandeling LPG expert specialist, (lymf)oedeem, kousen aanmeten en acne

Met veel plezier maak ik deel uit van het team van ‘De mobiele fysio- en huidtherapeut.’ De diversiteit aan behandelingen en de afwisseling tussen paramedisch en cosmetisch handelen, maken het beroep voor mij heel interessant. Ik bied graag een helpende hand en een luisterend oor. Tezamen met mijn kennis en ervaring wil ik elke patiënt zo goed mogelijk helpen. Eerlijk advies en goede voorlichting vind ik daarom erg belangrijk om u op een verantwoorde en gewenste manier zorg te kunnen bieden.

Naast de huisbezoeken, waarbij ik oedeemtherapie geef of compressiemiddelen aanmeet bij mensen aan huis, ben ik ook geregeld op de praktijklocatie te vinden!

 

 

 

 

Lotte Coopmans, BSc
Huid- en oedeemtherapeut

Lotte Coopmans, BSc huid- en oedeemtherapeutExpertise: sportmassage, bindweefselbehandeling LPG expert specialist, oncologische (na)zorg, huidverbetering, SkinTech peelings, lipoedeem

Mijn naam is Lotte Coopmans en ik ben woonachtig in Arnhem. In 2012 ben ik begonnen op de Hogeschool van Utrecht voor de opleiding HBO Huidtherapie. Nadat ik bij ‘De mobiele fysio- en huidtherapeut’ mijn eindstage succesvol had afgerond, mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen en werd mij direct een baan aangeboden. Het is een ontzettend leuke praktijk met gezellige collega’s om in teamverband mee samen te werken. Waarom ik voor dit beroep gekozen heb? In mijn puberteit kreeg ik erg last van acne en begon het thema ‘huidverzorging’ mij erg te interesseren. Daarom deed ik de opleiding MBO Wellness en specialiseerde ik me als Allround Schoonheidsspecialiste. Al gauw kwam ik in aanraking met het beroep van de huidtherapeut. Een beroep dat erg past bij mij. Ik ben blij dat ik voor dit mooie en veelzijdige beroep heb gekozen.

Ik hoop u graag eens te zien in de praktijk!

 

 

Hugo Helmes, MSc
Psychosomatisch fysiotherapeut

Expertise: Ervaring met Chronische pijn en onbegrepen klachten(SOLK), stress gerelateerde problematiek, ontspanning en ademhalingsklachten,
bewegingsangst, angst en somberheidsklachten met lichamelijke klachten.

Hugo Helmes, MSc psychosomatisch fysiotherapeut

Relevante informatie: Hugo heeft veel ervaring opgedaan als psychosomatisch fysiotherapeut en is trainer en coach op meerdere werkplekken. Daarnaast is hij docent op een eigen psychosomatiek opleiding (IPT).

Bigregistratie: 69043929504

Sinds 2005 ben ik werkzaam als psychosomatisch fysiotherapeut, een specialisatie waarbij ik luister naar uw verhaal en u leer omgaan met het ongemak van lichamelijke en mentale klachten. Ik werk (oplossingsgericht) coachend op de door u gestelde behoeften en doelen. Daarnaast werk ik lichaamsgericht; het lichaam als ingang van bewustzijn, erkenning en verandering. Bijvoorbeeld door te bewegen, aanraking zoals massage, ademhaling- en mindfulness oefeningen of technieken uit de haptonomie. Ik werk regelmatig samen met andere specialismen zoals een psycholoog, praktijkondersteuner huisarts, revalidatiearts of hapto- of ontspannings therapeut.

Naast de begeleiding van cliënten verzorg ik een opleiding tot psychosomatisch werkend fysio- en ergotherapeut (Ipt-opleiding.nl). In mijn vrije tijd sport en zing ik graag.

Maak voor een kennismaking of intake een afspraak via de praktijk. Hartelijke groet!

 

 

Frank Emmaneel, MSc
Geriatriefysiotherapeut

Frank Emmaneel, MSc geriatriefysiotherapeutExpertise: Ervaring met psychogeriatrische patiënten, psychiatrische problematiek, setting in een woonzorgcentrum met verpleegafdeling en verzorgingstehuis.

Relevante informatie: Deelname KRF NL en actief lid bij Parkinsonnet

Bigregistratie: 99909463404

Ik ben Frank Emmaneel, ik woon in de buurt. Ik heb twee dochters die inmiddels allebei naar school gaan. Het liefst ben ik met sportief bezig. Bijvoorbeeld door een stukje hard te lopen of te skeeleren. Ook vind ik het leuk om op onze piano te spelen met een huisgemaakte espresso bij de hand.

Ik ben geriatriefysiotherapeut, dat is een fysiotherapeut die zich gespecialiseerd heeft in de zorg voor ouderen. Dit kunnen vitale ouderen zijn met pijnklachten of herstellen na een operatie. Maar dit kunnen ook kwetsbare ouderen zijn met complexe problemen. De geriatriefysiotherapeut helpt u leven aan de jaren toe te voegen in plaats van jaren aan het leven.

Daarbij heb ik extra veel ervaring met het behandelen van mensen met de ziekte van Parkinson en met mensen die een beroerte hebben gehad. Ook ben ik aangesloten bij Parkinsonnet omdat ik het leuk vind om samen te werken met andere zorgverleners.

Het is ontzettend leuk in dit zelfsturend team te werken en krijg er energie van wanneer er gezamenlijk aan hetzelfde doel wordt gewerkt.
Ik help u graag in de praktijk of bij u thuis!

 

Suzanne Nijenhuis, BSc algemeen fysiotherapeutSuzanne Nijenhuis, BSc
Algemeen fysiotherapeut

Expertise: medical taping / kinesiotaping, sportblessures, revalidatie na een knie- of heupoperatie, triggerpointtherapie, COVID19 Revalidatie, (chronische) rug-, nek- en/of schouderklachten chronische pijn.

Bigregistratie: 59926047404

Mijn ambitie is om in de fysiotherapie verder te groeien. Tijdens mijn afstudeerstage bij revalidatiecentrum Klimmendaal te Arnhem heb ik voornamelijk te maken gehad met patiënten met chronische (rug-, nek- en schouder)klachten. Daarnaast heb ik patiënten behandeld met complexe neurologische of dystrofische beelden van de bovenste extremiteiten, zoals CRPS.

Ik heb een affiniteit met het behandelen van psychosomatische klachten en vind het erg belangrijk om tijdens de behandeling te kijken naar de volledige mens en niet alleen de klacht.

Ik vind het super leuk te mogen werken in het gemotiveerde team bij De mobiele fysio- en huidtherapeut! Daarnaast wil ik mij ook graag verder ontwikkelen en eigen ideeën inbrengen om de praktijk te laten groeien. Ik ben gemotiveerd en gedreven en draag graag bij aan een goede teamsfeer en positieve werkomgeving.

Graag tot ziens in de praktijk!

 

Fleur Lambooij
Fysiotherapeut i.o. en sportinstructrice

Ik studeer aan de Hogeschool Utrecht en heb mijn stage bij De mobiele fysiotherapeut succesvol afgerond. Hiervoor heb ik de CIOS sportopleiding behaald en de mogelijkheid gekregen te blijven werken. Ik ondersteun samen met Suzanne wekelijks de sportgroepen in de grote oefenzaal.

Sport is een manier om gezond te blijven, zowel fysiek als mentaal. En met alle aandacht voor een gezond en fit leven, zien steeds meer mensen het belang van sporten in.

Ik help en begeleid u graag in de oefenzaal!

 

 

Monique praktijkondersteunerMonique van de Peppel
Praktijkondersteuner

Sinds begin 2012 ben ik werkzaam in De Behandelbank als praktijkondersteuner. Hiervoor werkte ik in de uitvaart.

Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de telefoon en receptie en daarnaast allerlei administratieve taken; zoals postbehandeling, mailverwerking, productenverkoop.

Sinds juni 2017 is de praktijk uitgebreid met een nieuwe praktijkeigenaar en nog 3 nieuwe collega huidtherapeuten, wat voor mij persoonlijk de werkzaamheden nog uitgebreider en afwisselender heeft gemaakt. De praktijk zal in de komende jaren nog meer ontwikkeling doormaken en ik verheug me erop daarvan deel uit te mogen maken.

Een praktijkondersteuner is vaak de verbindende factor tussen de collega’s en heeft veel contact met de patiënten, dat maakt mijn werk erg leuk.

Ik sta u graag telefonisch of aan de balie te woord!

 

 

Miranda Bennink
PraktijkondersteunerMiranda Bennink, praktijkondersteuner

Sinds augustus 2020 ondersteun ik de administratieve werkzaamheden bij De mobiele fysio- en huidtherapeut.
Samen met Monique verzorg ik de administratie, mailtjes, afspraken en overige. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen.

Graag help ik u aan de balie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het team staat graag voor u klaar.

Tot ziens bij De mobiele fysio- en huidtherapeut!