Medewerkers

Team “De mobiele fysio- en huidtherapeut”


 

Nicole van Heumen-Willink, BSc

Praktijkhoudster, Huid- en oedeemtherapeut
Specialisaties: areola pigmentation breastcancer specialist, PMU specialist, oedeemtherapie hoofd/halsgebied, LPG expert specialist
Ervaring met
huidverbetering

 

Gedurende mijn studie heb ik relevante ervaring opgedaan bij diverse praktijken, klinieken en een ziekenhuis. In 2011 heb ik mij gespecialiseerd middels een 6-weekse oedeemstage in Zuid- en  Oost- Duitsland waarbij ik zelfstandig patiënten heb behandeld met uiteenlopende oedeemproblematiek. Na mijn studie ben ik dan ook direct van start gegaan in de huidtherapiepraktijk. En ondertussen mijn zelfstandige onderneming proberen op te bouwen totdat ik helemaal zelfstandig kon zijn. Mede dankzij de hulp van mijn “starters coach” Adriaan Brouwer en mijn partner is dit gelukt. Naast mijn ambitie voor oedeemtherapie heb ik ook een passie voor behandelingen met de Dermapen (microneedling) en LPG Endermologie d.m.v. de allernieuwste apparatuur: CelluM6 Alliance. Sinds juni 2017 ben ik ook praktijkhoudster van Fysiotherapiepraktijk De Behandelbank (voorheen welbekende top praktijk in Elderveld) en dat doe ik met veel ambitie en plezier.

Sinds medio augustus 2018 is de praktijk op onze hoofdlocatie uitgebreidt met een extra pand genaamd “Huidinstituut” (voorheen Instituut Ria Dierking). In dit pand bevindt zich een grote oefenzaal waar u terecht kunt voor diverse trainingen en beweeggroepen.

Diverse specialisaties onder 1 dak om u nog beter van dienst te kunnen zijn!

Ik wil u graag verwelkomen in de praktijk!

 

 

Sharon Hendriksen, BSc

Huid- en oedeemtherapeut
Specialisaties: permanente make-up specialist, LPG expert specialist
Ervaring met divers oedeemproblematiek, kousen aanmeten en acne

 

Met veel plezier maak ik deel uit van het team van ‘De mobiele fysio- en huidtherapeut.’ De diversiteit aan behandelingen en de afwisseling tussen paramedisch en cosmetisch handelen, maken het beroep voor mij heel interessant. Ik bied graag een helpende hand en een luisterend oor. Tezamen met mijn kennis en ervaring wil ik elke patiënt zo goed mogelijk helpen. Eerlijk advies en goede voorlichting vind ik daarom erg belangrijk om u op een verantwoorde en gewenste manier zorg te kunnen bieden. Naast de huisbezoeken, waarbij ik oedeemtherapie geef of compressiemiddelen aanmeet bij mensen aan huis, ben ik ook geregeld op de praktijklocaties te vinden!

 

 

Lotte Coopmans, BSc

Huid- en oedeemtherapeut
Specialisaties: sportmassage, LPG expert specialist
Ervaring met huidverbetering, SkinTech peelings

 

Mijn naam is Lotte Coopmans en ik ben woonachtig in Arnhem. In 2012 ben ik begonnen op de Hogeschool van Utrecht voor de opleiding HBO Huidtherapie. Nadat ik bij ‘De mobiele fysio- en huidtherapeut’ mijn eindstage succesvol had afgerond, mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen en werd mij direct een baan aangeboden. Het is een ontzettend leuke praktijk met gezellige collega’s om in teamverband mee samen te werken. Waarom ik voor dit beroep gekozen heb? In mijn puberteit kreeg ik erg last van acne en begon het thema ‘huidverzorging’ mij erg te interesseren. Daarom deed ik de opleiding MBO Wellness en specialiseerde ik me als Allround Schoonheidsspecialiste. Al gauw kwam ik in aanraking met het beroep van de huidtherapeut. Een beroep dat erg past bij mij. Ik ben blij dat ik voor dit mooie en veelzijdige beroep heb gekozen.

Ik hoop u graag eens te zien in de praktijk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frank Emmaneel, MSc

Geriatriefysiotherapeut
Bigregistratie: 99909463404

Specialisaties: geriatrie
Ervaring met psychogeriatrische patiënten, psychiatrische problematiek, setting in een woonzorgcentrum met verpleegafdeling en verzorgingstehuis.
Relevante informatie: Deelname KRF NL, bestuurslid bij CVAketenzorg Noordelijke Maasvallei en actief lid bij Parkinsonnet

 

Een uitdagende vervolgstap in mijn loopbaan heb ik gevonden bij De mobiele fysio- en huidtherapeut.

Ik heb jarenlange ervaring als (geriatrie)fysiotherapeut in de eerste lijn. Al tijdens mijn studie MSc. geriatriefysiotherapie ben ik te werk gegaan als pionier in dit werkveld en heb diverse verbeteringen in de zorg bewerkstelligd. Graag zet ik mezelf elke dag in voor het allerbeste behandelresultaat voor de patiënten. Als vanzelfsprekend ben ik ervaren in het onderzoeken en behandelen van ouderen met multicomplexe problematiek. Ik kan van nature goed met psychogeriatrische patiënten en ouderen met psychiatrische problematiek overweg, en bewonder de manier waarop ouderen (over het algemeen) met hun klachten omgaan.

Naast het werken met mensen krijg ik ook energie van innovatieve projecten die de zorg stukje bij beetje verbeteren.
Zo heb ik de laatste jaren gewerkt aan ‘selectieve preventie van sarcopenie’ in samenwerking met een
huisartsenpraktijk en het technische innovatie project ‘Movin(g) Reality’. Dit onderzoek is gepubliceerd in het vakblad voor de geriatriefysiotherapie (NTGF).

Het lijkt me ontzettend leuk in dit zelfsturend team te werken en krijg er energie van wanneer er gezamenlijk aan hetzelfde doel wordt gewerkt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sander Roverts, BSc

Algemeen fysiotherapeut
Bigregistratie: 39922236604
Specialisaties: Dry Needling
Ervaring met wervelkolom gerelateerde klachten, sport gerelateerde klachten, therapie met geriatrie en orthopedische klachten

 

Vanaf 19 augustus 2019 ben ik gestart als fysiotherapeut bij De mobiele fysio- en huidtherapeut, locatie De Behandelbank.

In 2017 ben ik afgestudeerd op de HAN in Nijmegen. Als fysiotherapeut heb ik ervaring opgedaan met veel verschillende patiëntgroepen. Van jonge sporters tot ouderen in de revalidatiesetting. Het is namelijk zo, ik vind elke klacht en daarmee elke persoon interessant. Of u nu een fanatieke sporter bent of iemand die kan genieten van een wandeling in het weekend.

In september 2018 heb ik mijn certificaat voor Dry-Needling niveau 1 & 2 behaald als extra handvat tijdens mijn werkzaamheden. Voor mij als fysiotherapeut geldt dat ik altijd samen met u de beste weg naar herstel probeer te vinden. Zo kort als het kan, zo lang als nodig is!

Graag tot ziens in de praktijk of bij u thuis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suzanne Nijenhuis, BSc

Algemeen fysiotherapeut
Bigregistratie: 59926047404
Specialisaties: kinesiotaping, sportmassage, triggerpoint behandelingen, ontspanningstherapie
Ervaring met orthopedische klachten, chronische pijn, minor manuele therapie

Op dit moment ben ik werkzaam als leidinggevende in de horeca, maar mijn uiteindelijke ambitie is om volledig de overstap te maken naar fysiotherapie en daarin verder te groeien. Tijdens mijn afstudeerstage bij revalidatiecentrum Klimmendaal te Arnhem heb ik voornamelijk te maken gehad met patiënten met chronische (rug-, nek- en schouder)klachten. Daarnaast heb ik patiënten behandeld met complexe neurologische of dystrofische beelden van de bovenste extremiteiten, zoals CRPS.

Ik heb een affiniteit met het behandelen van psychosomatische klachten en vind het erg belangrijk om tijdens de behandeling te kijken naar de volledige mens en niet alleen de klacht.

Ik vind het super leuk te mogen werken in het gemotiveerde team bij De mobiele fysio- en huidtherapeut! Daarnaast wil ik mij ook graag verder ontwikkelen en eigen ideeën inbrengen om de praktijk te laten groeien. Ik ben gemotiveerd en gedreven en draag graag bij aan een goede teamsfeer en positieve werkomgeving.

Graag tot ziens in de praktijk!

 

 

Monique van de Peppel

Praktijkondersteuner

Sinds begin 2012 ben ik werkzaam in De Behandelbank als praktijkondersteuner. Hiervoor werkte ik in de uitvaart. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de telefoon en receptie en daarnaast allerlei administratieve taken; zoals postbehandeling, productenverkoop en declaratie.

Sinds juni 2017 is de praktijk uitgebreid met een nieuwe praktijkeigenaar en nog 3 nieuwe collega huidtherapeuten, wat voor mij persoonlijk de werkzaamheden nog uitgebreider en afwisselender heeft gemaakt. De praktijk zal in de komende jaren nog meer ontwikkeling doormaken en ik verheug me erop daarvan deel uit te mogen maken.

Een praktijkondersteuner is vaak de verbindende factor tussen de collega’s en heeft veel contact met de patiënten, dat maakt mijn werk erg leuk.

Ik sta u graag telefonisch of aan de balie te woord!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miranda Bennink

Praktijkondersteuner

Sinds 25 augustus 2020 ondersteun ik de administratieve werkzaamheden bij De mobiele fysio- en huidtherapeut. Samen met Monique regel ik de administratie, mailtjes, (telefonische) afspraken en alle overige vragen. Ik ben aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Graag help ik u aan de balie!

 

 

Dennis van Heumen

Administrateur

Met genoegen help en ondersteun ik mijn partner en alles rondom het bedrijf draaiende te houden. In mijn vorige baan als zelfstandig werkende instellingskok had ik een voorbeeldfunctie waarbij ik veel organiseerde. Ik heb dan ook een passie in het organiseren en bijhouden van de administratie etc. Voor al uw vragen met betrekking tot uw factuur kunt u bij mij terecht.

Ik help u graag verder indien u een vraag heeft of met het treffen van een eventuele betalingsregeling.

 

 

Het team staat graag voor u klaar.

Tot ziens bij De mobiele fysio- en huidtherapeut!