Medewerkers

Team “De mobiele fysio- en huidtherapeut”


Nicole van Heumen-Willink, BSc

Praktijkhoudster, Huid- en oedeemtherapeut
Specialisaties: areola pigmentation breastcancer specialist, permanente make-up specialist, oedeemtherapie hoofd/halsgebied
Ervaring met
huidverbetering

Gedurende mijn studie heb ik relevante ervaring opgedaan bij diverse praktijken, klinieken en een ziekenhuis. In 2011 heb ik mij gespecialiseerd middels een 6-weekse oedeemstage in Zuid- en  Oost- Duitsland waarbij ik zelfstandig patiënten heb behandeld met uiteenlopende oedeemproblematiek. Na mijn studie ben ik dan ook direct van start gegaan in de huidtherapiepraktijk. En ondertussen mijn zelfstandige onderneming proberen op te bouwen totdat ik helemaal zelfstandig kon zijn. Mede dankzij de hulp van mijn “starters coach” Adriaan Brouwer en mijn partner is dit gelukt. Naast mijn ambitie voor oedeemtherapie heb ik ook een passie voor behandelingen met de Dermapen (microneedling) en LPG Alliance. Sinds juni 2017 ben ik ook praktijkhoudster van Fysiotherapiepraktijk De Behandelbank (voorheen welbekende top-praktijk in Elderveld) en dat doe ik met veel ambitie en plezier.

Sinds medio augustus 2018 is de praktijk op onze hoofdlocatie uitgebreidt met een extra pand genaamd “huidinstituut” (voorheen Instituut Ria Dierking). In dit pand kunt u binnenkort ook terecht voor diverse trainingen en beweeggroepen. Ook is deze ruimte beschikbaar voor vergaderingen.

Wij worden steeds groter met alle specialisaties onder 1 dak om u nog beter van dienst te kunnen zijn!

Ik wil u graag verwelkomen in de praktijk!

 

Sharon Hendriksen, BSc

Huid- en oedeemtherapeut
Specialisaties: permanente make-up specialist
Ervaring met divers oedeemproblematiek, kousen aanmeten en acne

Met veel plezier maak ik deel uit van het team van ‘De mobiele fysio- en huidtherapeut.’ De diversiteit aan behandelingen en de afwisseling tussen paramedisch en cosmetisch handelen, maken het beroep voor mij heel interessant. Ik bied graag een helpende hand en een luisterend oor. Tezamen met mijn kennis en ervaring wil ik elke patiënt zo goed mogelijk helpen. Eerlijk advies en goede voorlichting vind ik daarom erg belangrijk om u op een verantwoorde en gewenste manier zorg te kunnen bieden. Naast de huisbezoeken, waarbij ik oedeemtherapie geef of compressiemiddelen aanmeet bij mensen aan huis, ben ik ook geregeld op de praktijklocaties te vinden!

 

Lotte Coopmans, BSc

Huid- en oedeemtherapeut
Specialisaties: sportmassage, LPG Endermologie
Ervaring met huidverbetering, SkinTech peelings

Mijn naam is Lotte Coopmans en ik ben woonachtig in Arnhem. In 2012 ben ik begonnen op de Hogeschool van Utrecht voor de opleiding HBO Huidtherapie. Nadat ik bij ‘De mobiele fysio- en huidtherapeut’ mijn eindstage succesvol had afgerond, mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen en werd mij direct een baan aangeboden. Het is een ontzettend leuke praktijk met gezellige collega’s om in teamverband mee samen te werken. Waarom ik voor dit beroep gekozen heb? In mijn puberteit kreeg ik erg last van acne en begon het thema ‘huidverzorging’ mij erg te interesseren. Daarom deed ik de opleiding MBO Wellness en specialiseerde ik me als Allround Schoonheidsspecialiste. Al gauw kwam ik in aanraking met het beroep van de huidtherapeut. Een beroep dat erg past bij mij. Ik ben blij dat ik voor dit mooie en veelzijdige beroep heb gekozen.

Ik hoop u graag eens te zien in de praktijk!

 

Ineke Kempes, BSc

Fysiotherapeut, Psychosomatisch fysiotherapeut, Oedeemfysiotherapeut
Specialisaties: oedeemtherapie
Ervaring met mindfulness, haptonomie, ademhalings- en ontspanningstherapie
Bigregistratie: 59034098804

Voordat ik fysiotherapeut werd heb ik gewerkt als B verpleegkundige. Na mijn diploma fysiotherapie ben ik enige jaren in Zwitserland en Duitsland werkzaam geweest. Sinds juli 2001 werk ik bij De Behandelbank. In de afgelopen jaren heb ik  de opleidingen tot psychosomatisch fysiotherapeut en oedeemtherapeut gevolgd en ben ik ook als zodanig geregistreerd. Daarnaast heb ik de cursus adem- en ontspanningstherapie van Dixhoorn en de tweejarige basisopleiding haptonomie in Doorn gevolgd.

Naast deze specialisaties ben ik uiteraard ook werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Ik heb diverse cursussen gevolgd (ook op het gebied van reguliere fysiotherapie, bijvoorbeeld de cursus Mc Connel bij knieklachten). Ik vind het een uitdaging om met steeds andere mensen te mogen samenwerken aan het bereiken van hun behandeldoel.

Sinds 2015 geef ik cursussen op het gebied van mindfulness (voor meer info klik op deze link: mindfulness). Mocht u interesse hebben in, of vragen hebben over de cursussen dan kunt u contact opnemen met de praktijk of direct met mij mailen: ineke@demobielefysio-enhuidtherapeut.nl

Ik help u graag met al uw psychosomatische of overige (lichamelijke) klachten in de praktijk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sander Roverts, BSc

Algemeen fysiotherapeut
Specialisaties: Dry Needling
Ervaring met: Wervelkolom gerelateerde klachten, sport gerelateerde klachten, therapie met geriatrie en orthopedische klachten
Bigregistratie: 39922236604

Vanaf 19 augustus 2019 ben ik gestart als fysiotherapeut bij De mobiele fysio- en huidtherapeut, locatie De Behandelbank.

In 2017 ben ik afgestudeerd op de HAN in Nijmegen. Als fysiotherapeut heb ik ervaring opgedaan met veel verschillende patiëntgroepen. Van jonge sporters tot ouderen in de revalidatiesetting. Het is namelijk zo, ik vind elke klacht en daarmee elke persoon interessant. Of u nu een fanatieke sporter bent of iemand die kan genieten van een wandeling in het weekend.

In september 2018 heb ik mijn certificaat voor Dry-Needling niveau 1 & 2 behaald als extra handvat tijdens mijn werkzaamheden. Voor mij als fysiotherapeut geldt dat ik altijd samen met u de beste weg naar herstel probeer te vinden. Zo kort als het kan, zo lang als nodig is!

Graag tot ziens in de praktijk of bij u thuis.

 

Monique van de Peppel

Praktijkondersteuner

Sinds begin 2012 ben ik werkzaam in De Behandelbank als praktijkondersteuner. Hiervoor werkte ik in de uitvaart. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de telefoon en receptie en daarnaast allerlei administratieve taken; zoals postbehandeling, productenverkoop en declaratie.

Sinds juni 2017 is de praktijk uitgebreid met een nieuwe praktijkeigenaar en nog 3 nieuwe collega huidtherapeuten, wat voor mij persoonlijk de werkzaamheden nog uitgebreider en afwisselender heeft gemaakt. De praktijk zal in de komende jaren nog meer ontwikkeling doormaken en ik verheug me erop daarvan deel uit te mogen maken.

Een praktijkondersteuner is vaak de verbindende factor tussen de collega’s en heeft veel contact met de patiënten, dat maakt mijn werk erg leuk.

Ik sta u graag telefonisch of aan de balie te woord bij locatie De Behandelbank!

 

Dennis van Heumen

Administrateur

Met genoegen help en ondersteun ik mijn partner en alles rondom het bedrijf draaiende te houden. In mijn vorige baan als zelfstandig werkende instellingskok had ik een voorbeeldfunctie waarbij ik veel organiseerde. Ik heb dan ook een passie in het organiseren en bijhouden van de administratie etc. Voor al uw vragen met betrekking tot uw factuur kunt u bij mij terecht.

Ik help u graag verder indien u een vraag heeft of met het treffen van een eventuele betalingsregeling.

 

Het team van “De mobiele fysio- en huidtherapeut” staan graag voor u klaar!