Ons team

WELKOM IN ONZE MULTIDISCIPLINAIRE PRAKTIJK IN ELDERVELD

locatie Elderveld

 

 

 

 

Nicole, BSc. Praktijkeigenaresse, huid- en oedeemtherapeut

Expertise: lasertherapie, plasma huidverbetering, areola pigmentation breastcancer specialist, PMU specialist, oedeemspecialist hoofd/halsgebied, LPG expert specialist

Relevante informatie: Voorzitster Oncologie Netwerk Arnhem Zuid, actief lid Oncologie Netwerk ‘t Gelders Eiland en regiocoördinator van GLD NLNET

Gedurende mijn studie heb ik relevante ervaring opgedaan bij diverse praktijken, klinieken en een ziekenhuis. In 2011 heb ik mij gespecialiseerd middels een 6-weekse oedeemstage in Zuid- en  Oost- Duitsland waarbij ik zelfstandig patiënten heb behandeld met uiteenlopende oedeemproblematiek. Na mijn studie ben ik dan ook direct van start gegaan in de huidtherapiepraktijk. En ondertussen mijn zelfstandige onderneming proberen op te bouwen totdat ik helemaal zelfstandig kon zijn. Mede dankzij de hulp van mijn “starters coach” Adriaan Brouwer en mijn partner is dit gelukt. Naast mijn ambitie voor oedeemtherapie heb ik ook een passie voor behandelingen met de Dermapen (microneedling) en LPG Endermologie d.m.v. de allernieuwste apparatuur: CelluM6 Alliance.

Sinds juni 2017 kwam daar ter overname een Fysiotherapiepraktijk De Behandelbank. De praktijk is per september 2018 uitgebreid met een apart “Huidinstituut” voor huidtherapie. Deze inmiddels grote multidisciplinaire praktijk beschikt over een ruime oefenzaal waar u terecht kunt voor trainingen en beweeggroepen. Ook zijn er overige specialisaties in het pand aanwezig. Alles onder 1 dak om u nog beter van dienst te kunnen zijn!

Vanaf januari 2021 ben ik met mijn partner de V.O.F. gestart, samen runnen we de praktijk met heel veel passie en plezier!

U bent van harte welkom in onze praktijk!

 

Dennis
Mede-eigenaar, administrateur

Expertise: declaraties verwerken, teammanager, ondernemer

Met genoegen help en ondersteun ik mijn partner en alles rondom het bedrijf draaiende te houden. In mijn vorige baan als zelfstandig werkende instellingskok had ik een voorbeeldfunctie waarbij ik veel organiseerde. Ik heb dan ook een passie in het organiseren van in en rondom de praktijk en bijhouden van de administratie etc. Voor al uw vragen met betrekking tot uw factuur of betalingsregeling kunt u bij mij terecht.

Ik help u graag verder indien u een vraag heeft!

 

Sharon Hendriksen, BSc huid- en oedeemtherapeut / doktersassistente i.o.Sharon, BSc
Huid- en oedeemtherapeut

Expertise: lasertherapie, plasmabehandeling, permanente make-up specialist, bindweefselbehandeling LPG expert specialist, (lymf)oedeem, kousen aanmeten en acne

Met veel plezier maak ik deel uit van het team van ‘De mobiele fysio- en huidtherapeut.’ De diversiteit aan behandelingen en de afwisseling tussen paramedisch en cosmetisch handelen, maken het beroep voor mij heel interessant. Ik bied graag een helpende hand en een luisterend oor. Tezamen met mijn kennis en ervaring wil ik elke patiënt zo goed mogelijk helpen. Eerlijk advies en goede voorlichting vind ik daarom erg belangrijk om u op een verantwoorde en gewenste manier zorg te kunnen bieden.

Naast de huisbezoeken, waarbij ik oedeemtherapie geef of compressiemiddelen aanmeet bij mensen aan huis, ben ik ook geregeld op de praktijklocatie te vinden!

 

Elise, BSc
Huid- en oedeemtherapeut

 

 

 

 

 

Suzanne Nijenhuis, BSc algemeen fysiotherapeutSuzanne, BSc
Algemeen fysiotherapeut

Expertise: medical taping / kinesiotaping, sportblessures, revalidatie na een knie- of heupoperatie, triggerpointtherapie, COVID-19 Revalidatie, (chronische) rug-, nek- en/of schouderklachten chronische pijn.

Bigregistratie: 59926047404

Mijn ambitie is om in de fysiotherapie verder te groeien. Tijdens mijn afstudeerstage bij revalidatiecentrum Klimmendaal te Arnhem heb ik voornamelijk te maken gehad met patiënten met chronische (rug-, nek- en schouder)klachten. Daarnaast heb ik patiënten behandeld met complexe neurologische of dystrofische beelden van de bovenste extremiteiten, zoals CRPS.

Ik heb een affiniteit met het behandelen van psychosomatische klachten en vind het erg belangrijk om tijdens de behandeling te kijken naar de volledige mens en niet alleen de klacht.

Ik vind het super leuk te mogen werken in het gemotiveerde team bij De mobiele fysio- en huidtherapeut! Daarnaast wil ik mij ook graag verder ontwikkelen en eigen ideeën inbrengen om de praktijk te laten groeien. Ik ben gemotiveerd en gedreven en draag graag bij aan een goede teamsfeer en positieve werkomgeving.

Graag tot ziens in de praktijk!

 

Fleur
Fysiotherapeut i.o. en sportinstructrice

Ik studeer aan de Hogeschool van Utrecht en heb mijn stage bij De mobiele fysio- en huidtherapeut succesvol afgerond. Hiervoor heb ik de CIOS sportopleiding behaald en de mogelijkheid gekregen te blijven werken. Ik ondersteun samen met Suzanne wekelijks de sportgroepen in de grote oefenzaal.

Sport is een manier om gezond te blijven, zowel fysiek als mentaal. En met alle aandacht voor een gezond en fit leven, zien steeds meer mensen het belang van sporten in.

Ik help en begeleid u graag in de oefenzaal!

 

Merijn, BSc
Algemeen fysiotherapeut

Expertise: Hands-on en hands-off behandelen van diverse klachtenbeelden, sportblessures, triggerpoint therapie, rug-, nek- en/of schouderklachten en begeleiden van oefen- en wandelgroepen.

Bigregistratie: 19929692304

Ik wil mijzelf binnen de fysiotherapie zo breed mogelijk ontwikkelen en werk graag met diverse patiëntengroepen. Ik houd er zelf van om in beweging te zijn en vind het leuk om mijn cliënten te helpen om ook zo fit en mobiel mogelijk te worden en blijven.

Mijn interesse gaat daarnaast uit naar sportfysiotherapie ik wil me in de toekomst graag specialiseren op dit gebied.

Ik vind het leuk om samen met de patiënt te te onderzoeken wat de beste methode is om (weer) fit te worden of te blijven. Het motiveert mij om mensen doelen te laten stellen en daar samen naartoe te werken.

In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Naast fitness ben ik vooral bezig met wielrennen en mountainbiken, hardlopen en tennis/squash maar het liefst probeer ik alles uit.

Graag tot ziens in de behandelkamer, oefenzaal of bij u thuis!

 

MoniqueMonique praktijkondersteuner
Praktijkondersteuner

Sinds begin 2012 ben ik werkzaam in De Behandelbank als praktijkondersteuner. Hiervoor werkte ik in de uitvaart.

Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de telefoon en receptie en daarnaast allerlei administratieve taken; zoals postbehandeling, mailverwerking, productenverkoop.

Sinds juni 2017 is de praktijk uitgebreid met een nieuwe praktijkeigenaar en nog 3 nieuwe collega huidtherapeuten, wat voor mij persoonlijk de werkzaamheden nog uitgebreider en afwisselender heeft gemaakt. De praktijk zal in de komende jaren nog meer ontwikkeling doormaken en ik verheug me erop daarvan deel uit te mogen maken.

Een praktijkondersteuner is vaak de verbindende factor tussen de collega’s en heeft veel contact met de patiënten, dat maakt mijn werk erg leuk.
Mijn werkdagen zijn op maandag, woensdag en vrijdag (de receptie is van 8.00 – 14.00u geopend).

Ik sta u graag telefonisch of aan de balie te woord!

 

 

 

 

 

 

Het team staat graag voor u klaar.

Tot ziens bij De mobiele fysio- en huidtherapeut!