Microdermabrasie

Inleiding, wat is microdermabrasie?
Microdermabrasie is te vergelijken met een intensieve scrub/peeling, waarbij fijne steriele kristallen op de huid worden gezandstraald. Tegelijkertijd worden dode huidcellen door de vacuümzuig functie verwijderd en raken de onderliggende huidlagen doorbloedt, waardoor aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De behandeling zorgt voor huidverbetering en kan bij elke leeftijd en bij veel huidtypen worden toegepast.

Werking en effecten
Microdermabrasie verfijnt de huidstructuur. Hierdoor is het onder andere geschikt bij grove poriën, oppervlakkige rimpels en (acne)littekens.

Na de behandeling zal de huid er mooi, fris en gezond uitzien. Ook voelt de huid zacht en soepel. Meerdere behandelingen zijn nodig voor optimaal resultaat. U kunt de behandeling ook 1-2x per jaar blijven doen als onderhoudsbehandeling voor de huid.

Vergoeding
Een microdermabrasie behandeling kan soms gedeeltelijk of geheel vergoed, afhankelijk van uw indicatie en aanvullende verzekering. Voor meer informatie kunt u het beste uw zorgverzekeraar raadplegen.

Een microdermabrasiebehandeling boekt u al vanaf € 65,00

Neemt u gerust contact op voor meer informatie over de behandeling e.d., wij helpen u graag!

De mobiele fysio- en huidtherapeut©