Revalidatietraining na COVID-19

Inleiding
Als u Covid-19 heeft doorgemaakt kan dit behoorlijk veel impact hebben gehad. Indien u nog restklachten heeft kan één van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten u helpen aan deze klachten te werken en/of ze te verlichten. Denk hierbij aan het opbouwen van conditie en dagelijkse activiteiten, ademhalingstraining en omgaan met resterende angstklachten. De therapie kan zowel individueel als in groepsverband plaatsvinden, afhankelijk van de ernst van uw klachten. Samen met de fysiotherapeut werkt u aan een doel om de therapie zo effectief mogelijk te laten zijn.

Intake
Als u zich aanmeldt bij ons krijgt u eerst een intake. In deze intake wordt gekeken naar uw belastbaarheidsniveau en mogelijke aandoeningen waar de therapeut rekening mee moet houden.

Training
Tijdens de training staat de fysiotherapeut voor u klaar om u te begeleiden en eventuele vragen te beantwoorden en bij het ontstaan van nieuwe klachten, deze direct met u te bespreken. Uw persoonlijke resultaten worden bijgehouden en uw programma wordt steeds aangepast aan uw behoeften, om zo het beste resultaat te behalen.

Groepsbehandelingen vinden plaats op:

  • Dinsdagochtend van 9.00 – 10.00 uur
  • Vrijdagochtend van 9.00 – 10.00 uur

Er wordt getraind in kleine groepjes zodat u verzekerd bent van een goede begeleiding.

Wij beschikken over een ruime trainingsruimte met diverse fitnessapparaten.

Kosten en vergoeding
Revalidatie van Covid-19 wordt vergoed vanuit de basis verzekering, voor 50 sessies in 6 maanden tijd. Indien nodig kan deze verlengd worden met nogmaals 50 sessies in 6 maanden. Hier heeft u wel een verwijzing van uw huisarts nodig waarop staat dat u (vermoedelijk) besmet bent geweest met Corona. Hou er wel rekening mee dat dit wel verrekend wordt met het eigen risico. Voor meer informatie over vergoeding van fysiotherapie na een covid19, verwijzen we u naar: https://www.zorgwijzer.nl/zorgverzekering-2021/fysiotherapie-na-corona-vergoed-uit-basisverzekering

Afspraak maken?
Voor het maken van een afspraak of het verkrijgen van advies kunt u contact opnemen met de praktijk: monique@demobielefysio-enhuidtherapeut.nl

Neemt u gerust contact op voor meer informatie, wij helpen u graag!

De mobiele fysio- en huidtherapeut©