Praktijkhouders

Welkom!

Nicole van Heumen-Willink

Mijn naam is Nicole van Heumen-Willink, praktijkhoudster van De mobiele fysio- en huidtherapeut V.O.F./ De behandelbank. In 2012 heb ik mijn diploma “Bachelor of Science Huidtherapie” behaald aan de Hogeschool Utrecht. Gedurende mijn studie heb ik relevante ervaring opgedaan bij diverse praktijken, klinieken en een ziekenhuis. In 2011 heb ik mij middels een 6-weekse stage in Zuid- en Oost-Duitsland gespecialiseerd in oedeemproblematiek, en in het bijzonder hoofd- en hals problemen.

Met plezier en passie run ik samen met mijn partner inmiddels deze multidisciplinaire praktijk! De bedrijfsnaam “De mobiele fysio- en huidtherapeut” is niet alleen ontstaan vanuit het idee dat we altijd “mobiel” in beweging zijn op het gebied van innovatie. Maar dat wij vooral iedereen van zorg willen kunnen voorzien, ook diegenen die moeilijk ter been zijn of vanwege ziekte niet naar de praktijk toe kunnen komen. Daarom komen de therapeuten ook aan huis als dat nodig is en helpen wij mensen weer ‘mobiel’ te worden en zelfstandig om te kunnen gaan met hun aandoening.

Door nauwe samenwerking met verschillende disciplines binnen ons centrum kunnen we u, vanuit een multidisciplinaire aanpak, zo goed mogelijk van dienst zijn.

Naast mijn functie als praktijkhoudster en beroep als huid- en oedeemtherapeut, ben ik voorzitter van het ONAZ (Oncologie Netwerk Arnhem Zuid) en actief als regiocoördinator van GLD NLNET.

Dennis van Heumen (partner/vennoot)

Kwaliteit staat hoog in het vaandel binnen De mobiele fysio- en huidtherapeut. De therapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Geriatrie (NVFG) en bij de Vereniging van het Kwaliteitsregister Paramedici (VKP). Daarnaast zijn we actief bij diverse netwerken waaronder, COPD Netwerk Arnhem eo, Chronisch ZorgNet, ParkinsonNet, Oncologie Netwerk Arnhem Zuid en Oncologie Netwerk ‘t Gelders Eiland.

Als lid van deze verenigingen ben je verplicht om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Daarom volgen de therapeuten regelmatig nascholing, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Onze missie: Duidelijke informatievoorziening, professionele aanpak, eerlijk advies en een persoonlijke benadering. Iedereen verdient een behandelplan op maat. Daarbij staan we als therapeut dichtbij de mens; voor, tijdens en na de behandeling.

Onze visie: Onze drijfveer is om bij een continue ontwikkeling de samenwerking met andere (gezondheidszorg)professionals verder uit te breiden, om zo de zorg nog verder te optimaliseren.

U bent van harte welkom bij De mobiele fysio- en huidtherapeut!