Praktijkhouders

Welkom! Graag stel ik mijzelf als eigenaresse van De mobiele fysio- en huidtherapeut / De Behandelbank (VOF) aan u voor.

Nicole van Heumen-Willink

Mijn naam is Nicole van Heumen-Willink. In 2012 heb ik mijn diploma “Bachelor of Science Huidtherapie” behaald aan de Hogeschool Utrecht. 

De huid is een kwetsbaar orgaan en tevens het grootste orgaan van de mens. Een aangedane en/of zieke huid kan u beperken in het dagelijks leven. Als huid- en oedeemtherapeut kan ik u hierbij helpen.

Gedurende mijn studie heb ik relevante ervaring opgedaan bij diverse praktijken, klinieken en een ziekenhuis. In 2011 heb ik mij middels een 6-weekse stage in Zuid- en Oost-Duitsland gespecialiseerd in oedeemproblematiek, en in het bijzonder hoofd- en hals problemen.

Met plezier en passie run ik samen met mijn partner deze, inmiddels multidisciplinaire, praktijk! De bedrijfsnaam “De mobiele fysio- en huidtherapeut” is ontstaan vanuit het idee dat ik iedereen van zorg wil kunnen voorzien, ook diegenen die moeilijk ter been zijn of vanwege ziekte niet naar de praktijk toe kunnen komen. Daarom komen de therapeuten ook aan huis als dat nodig is en helpen wij mensen weer ‘mobiel’ te worden en zelfstandig om te kunnen gaan met hun aandoening.

De praktijk maakt deel uit van diverse netwerken. Tevens ben ik voorzitster van het Oncologie Netwerk Arnhem Zuid. Door nauwe samenwerking met huisartsen, fysiotherapeuten, diëtist(en), ergotherapeuten, de podotherapeut, thuiszorginstellingen en meerdere specialisten kunnen we u, vanuit een multidisciplinaire aanpak, zo goed mogelijk van dienst zijn.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel binnen De mobiele fysio- en huidtherapeut. De praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Geriatrie (NVFG) en bij de Vereniging van het Kwaliteitsregister Paramedici (VKP). Als lid van deze verenigingen ben je verplicht om aan alle kwaliteitseisen te voldoen.

Dennis van Heumen (partner/vennoot)

Daarom volgen de therapeuten regelmatig nascholing, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij diverse netwerken waaronder, COPD Netwerk Arnhem eo, ClaudicatioNet, Chronisch ZorgNet, ParkinsonNet, Oncologie Netwerk Arnhem Zuid en Oncologie Netwerk ‘t Gelders Eiland.

Onze missie: Duidelijke informatievoorziening, professionele aanpak, eerlijk advies en een persoonlijke benadering. Iedereen verdient een behandelplan op maat. Daarbij staan we als therapeut dichtbij de mens; voor, tijdens en na de behandeling.

Onze visie: Onze drijfveer is om bij een continue ontwikkeling de samenwerking met andere (gezondheidszorg)professionals verder uit te breiden, om zo de zorg nog verder te optimaliseren.

U bent van harte welkom bij De mobiele fysio- en huidtherapeut!